Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

понеділок, 6 грудня 2021 р.

 

Гордість та міцність нашої держави

    6 грудня — в день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні сили України», українці відзначають державне свято – День Збройних сил України. Встановлене воно постановою Верховної Ради України 1993 року.

     Збройні Сили — це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, справжня гарантія державного суверенітету.

     У цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність. Це - свято наших ветеранів, чиї скроні вже вкриті сивиною, а груди увінчані нагородами,  молодих солдатів та учасників АТО, які сьогодні стоять в строю на захисті нашої країни,  усіх чоловіків, які проходили військову службу і завжди готові стати на захист своїх родин, домівок, своєї землі.

     Захист кордонів рідної землі, служба в лавах збройних сил це -  покликання та обов’язок справжніх чоловіків.

     В читальній залі нашої бібліотеки експонується книжково-журнальний перегляд «Гордість та міцність нашої держави», де всі відвідувачі мають змогу ознайомитись з матеріалами по даній темі.

     Слава Україні! З Днем Збройних сил!








Немає коментарів:

Дописати коментар