Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

четвер, 7 жовтня 2021 р.

 

Презентація книги Юлії Матту «Багалія»

     7 жовтня  в Уманську центральну бібліотеку для дорослих завітала сучасна українська письменниця Юлія Матту. Присутні в читальній залі нашої бібліотеки студенти 1 курсу 102-П групи Комунального закладу «Уманський гуманітарний  педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради»(куратор Федоров М. В.), члени Клубу молодих літераторів та бібліотекарі мали можливість поспілкуватися з цією активною , унікальною, багатогранною жінкою.

     Ведуча літературної зустрічі директор Уманської ЦБС Чупряк Л. А.  особисто знає молоду письменницю, тому розповіла  багато цікавих моментів з біографії талановитої літераторки. Юлія Матту  презентувала присутнім свою нову книгу на англійській мові «Багалія». Розмова була  побудована у формі діалогу між письменницею та присутніми. Зустріч пройшла в привітній, невимушеній та дружній атмосфері.

     Це спілкування принесло багато корисного та пізнавального для аудиторії. Дякуємо , Юліє, за приємні хвилини спілкування з Вами!












 

Немає коментарів:

Дописати коментар