Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

вівторок, 1 січня 2019 р.

 

Презентація ретро-детективу

     Нарешті це сталося! В теплій,  дружній і затишній атмосфері пройшла презентація книги Дмитра Безверхнього "Порцеляновий погляд"!  Дмитро Безверхній,  дякуємо за  позитив і неймовірні враження! Для тих, хто не знає Дмитра, скажемо, що це геніальний молодий письменник з Уманщини, мудрий не по роках, цікавий, відвертий і безпосередній, лауреат премії імені Надії Суровцової, ну просто супер крутезний автор детективного жанру.

      А пощастило сьогодні зустрітися з письменником студентам 101-Д групи  Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Тараса Шевченка на чолі з куратором Карасевич Мариною Петрівною, а також всім, хто побачив афішу і прийшов в бібліотеку. 

     Впевнені,  що присутні не пошкодували про свій вибір,  півтори години з Дмитром Безверхнім пройшли на одному диханні! Тож, якщо ви ще не чули про книгу "Порцеляновий погляд ", звертайтесь до Дмитра у фейсбуці, або ж приходьте до нас у бібліотеку.







Немає коментарів:

Дописати коментар