Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

вівторок, 18 травня 2021 р.

 Вернісаж книжкових новинок

Сьогодні мало хто замислюється про роль книги в житті кожної окремої людини й суспільства в цілому. Втім, шанувальники книг є, і їх чимало. Де б ми не були, який би не вибирали для себе життєвий шлях, книга супроводжує нас завжди. Жоден фільм не можна порівнювати з прочитаною книгою. Завдяки книзі ми пізнаємо світ, самих себе.

 В Уманській центральній бібліотеці для дорослих дуже багато різноманітної літератури.

Розуміємо, що цікавим для користувачів є тільки щось нове та креативне, тому працюємо з душею, перетворюючи свою книгозбірню в територію гарних справ. Бібліотека і надалі буде об’єднувати тих, хто не втратив смак до читання, хто відчуває потребу в неформальних контактах з однодумцями, творчій самореалізації та самоствердженні.

На ваш розсуд представляємо нові сучасні книги, які отримала бібліотека. Ось вони: новенькі, змістовні, яскраві. Вам цікаво? Тоді переглядайте відео і знайомтесь з новинками! А ще не забудьте завітати до бібліотеки і вибрати собі книгу до душі!



 

Немає коментарів:

Дописати коментар