Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

четвер, 6 травня 2021 р.

9 травня - День пом'яті та примирення.

1939-1945. Памятаємо,перемагаємо

8-9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, а цього року і 76-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

     Наше покоління вдячне за можливість жити у мирі і злагоді. Ми по-справжньому пишаємось народами усіх країн, які об’єдналися і знищили фашизм у Європі. Понад сімдесят років тому, європейці довели, що тільки в єдності при відстоюванні спільних інтересів можна перемогти найсильнішого ворога та досягти мети.

     Ми схиляємо голови перед українськими героями, які відважно й самовіддано боролися з фашизмом. Великими людськими втратами, руйнуванням економіки, знищенням культурних та історичних цінностей заплатив народ України за право жити і працювати на своїй землі, бути вільною та єдиною нацією.

     Дорогі наші ветерани! Колектив Уманської центральної бібліотеки для дорослих  вітає вас зі святом та щиро бажає міцного здоров’я, родинного благополуччя і багато років щасливого життя та мирного неба над головою!






Немає коментарів:

Дописати коментар