Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

вівторок, 11 травня 2021 р.

15 травня - Міжнародний день сім’ї.

Від родини йде життя людини

    Сімейні традиції потроху втрачають свою важливість. Однак вони — основа дружніх взаємин і розуміння. Рано чи пізно ми починаємо сумувати за можливістю просто поговорити одне з одним. Складно розуміти, що ти комусь потрібен, якщо особисте спілкування витіснили короткі дзвінки на мобільний, фб, повідомлення, месенджер і скайп тощо.

    Сімейними традиціями було колись читання книг, спільні вечері у сімейному колі, спільна праця, а зараз — домашній кінотеатр, спільні ігри, сімейна вечеря, читання книг перед сном.

    Насправді в кожній родині є свої традиції, ритуали, звичаї, що створюють свою сімейну мікрокультуру. Це не обов'язково щось грандіозне, але навіть такого дріб'язку, як правила щоденної спільної сімейної вечері або спільного недільного сніданку, особливі сімейні рецепти, жарти, різновиди відпочинку.  Пропонуємо Вам переглянути відео-роздум «Від родини йде життя людини», де Ви можете ознайомитися з основними народними традиціями нашого народу.





Немає коментарів:

Дописати коментар