Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

середу, 13 січня 2021 р.

 Бібліотека – твоя творча опора

Сьогодні відбулась онлайн-презентація результатів міжнародного проєкту «Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги», учасником якого була й Уманська міська централізована система бібліотек. Колеги з України та Білорусії, а також експерти з м. Орхус (Данія), ділились досвідом успішних новацій в роботі бібліотек.
У Центральній бібліотеці для дорослих, в рамках проекту, була створена Event-локація «Бібліотека в об’єктиві». Багато уманчан відвідало нашу фотозону: фотографувались, створювали буктрейлери, відео та просто читали книги в затишній атмосфері. В межах локації було організовано ряд цікавих заходів, зокрема:
- відео в рамках обласного конкурсу вуличних акцій для юнацтва «Молодь Че на Симоненківській орбіті» присвячений 85-річчю від дня народження В. А. Симоненка ( 131 переглядів відео в мережі Інтернет)
- виставка місцевого художника Володимира Азарова в бібліотеці (312 переглядів на Facebook )
- буктрейлер на книгу Анни Городнюк «Плоди мого Едему» (31 перегляд відео на Уoutube).
Тож нова послуга має популярність серед уманчан.
Дякуємо організаторам, Українській бібліотечній асоціації, колегам за новий досвід, чудові ідеї, поради та цікаву інформацію!






Немає коментарів:

Дописати коментар