Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

середу, 16 вересня 2020 р.

 Каштанова столиця України

Дозвольте познайомити Вас з дивовижним містом – юним, не дивлячись на поважний вік, веселим, незважаючи на солідний столичний статус, красивим і містичним, всупереч барвистому розмаїттю форм.
Про Київ написано багато. Не випадково геніальний Михайло Булгаков називав його просто – Місто. Кожен письменник бачив і відчував Київ по-своєму, до кожного міста поверталося іншою гранню.
А. Ахматова, М. Булгаков, В. Винниченко, М. Вороний, М. Зеров, Л. Українка, В. Некрасов, І. Нечуй-Левицький, М. Рильський, М. Старицький, В. Підмогильний – цей список можна безкінечно продовжувати, та краще прочитати їх твори.
Давайте ж подивимось на Київ як на давнього доброго друга, дотепного співрозмовника і Ви дізнаєтесь, як росло і розвивалось Місто, цей живий організм на придніпровських кручах, збагнете історію його становлення, побачите розмаїття його архітектурної пластики.






Немає коментарів:

Дописати коментар