Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

середу, 15 липня 2020 р.


«Ретро - журнали»

Чи бажаєте ви повернутися в минуле: дитинство, юність? Для цього лише потрібно прокрутити журнальну вертушку під назвою - «Ретро - журнали». В фондах нашої бібліотеки збереглись чудові періодичні видання, багато з яких або вже не існують, або немає змоги їх придбати.
Поціновувачі мають нагоду потримати в руках видання на любий смак: журнал «Радио» (зберігається в бібліотеці з 1946 року),  «Моделист – конструктор», «Техника – молодежи», «Наука и жизнь».
Жінкам і дівчатам буде цікаво дізнатися про моду минулих десятиліть, гортаючи сторінки журналів «Крестьянка», «Работница», «Бурда».
Також маємо видання для садоводів («Дім. Сад. Город», «Хозяин»), молоді («Юность», «Ровесник»), для любителів літератури («Иностранная література», «Звезда», «Дзвін», «Всесвіт»), а також суспільно – політичні видання – «Эхо планеті», «Огонек» та багато інших.
ПРИХОДЬТЕ, МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС!




Немає коментарів:

Дописати коментар