Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

вівторок, 28 січня 2020 р.

Art-посиденьки 


У нашому повсякденному житті так багато Інтернету, інформації, щоденних турбот і обов'язків, що для себе і для живого спілкування майже немає місця. Все відкладаємо, а оглянешся назад - ніби й не живеш. Пора змінюватись! А допоможе Вам в цьому бібліотека. Тут Ви знайдете щиру компанію, хороших друзів і заняття для душі. Так, на базі Центральної бібліотеки для дорослих почали діяти Art-посиденьки. Міські майстрині та майстри не тільки діляться своїми уміннями, але й спілкуються, відпочивають, обмінюються досвідом. На першому занятті ми освоювали японську техніку "кімекомі". Було дуже цікаво. Дякуємо за майстер-клас Софії Кримовській. А ще вітаємо Софію з виходом авторської поетичної книжки для дітей "Весела лічба".
Запрошуємо всіх творчих та позитивних на засідання Art-посиденьок, які відбуваються щоп'ятниці о 11 годині. Ви не пошкодуєте!







Немає коментарів:

Дописати коментар