Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

середу, 4 грудня 2019 р.

Презентація альбому Івана Сердюка "Інтарсія соломкою. Малярство."



2 грудня в Уманській міській бібліотеці для дорослих відбулась презентація альбому Івана Сердюка «Інтарсія соломкою. Малярство» та виставка картин художника, члена Національної спілки майстрів народного мистецтва.
До цієї події долучилися студенти Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т. Шевченка та бібліотекарі міста.
Роботи Івана Сердюка викликають справжнє захоплення, в кожній картині – історія близька нашій ментальності та побуту. Толока, весільна обрядовість, фольклор, архітектура, природа, національні костюми... За допомогою картин Івана Сергійовича можна вивчати історію України, її звичаї та традиції.
Аналогів такої майстерності в Україні нема, у виробах із соломки Іван Сергійович став справжнім віртуозом. Пишаємось нашим земляком. Його праця «Інтарсія соломкою. Малярство» вчить нас цінувати культуру, не забувати своє коріння й гордитись тим, що ми покоління великого, талановитого народу, в якому міститься невмируще джерело культурної спадщини.










Немає коментарів:

Дописати коментар