Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

середа, 2 жовтня 2019 р.

Школа молодого бібліотекаря

#Бібліотека_Умань #Умань #Школа_молодого_бібліотекаря
Сьогодні, 2 жовтня, в приміщенні читальної зали Центральної бібліотеки для дорослих відбулось чергове заняття в Школі професійної майстерності для працівників, які мають невеликий досвід роботи та новопризначених. Заняття проходять у форматі тренінгів з використанням інтерактивних форм навчання , майстер-класів, практичних занять та інших форм, що сприяють розвитку креативності його учасниць. Розпочали ми, як завжди, з прийняття правил, демонстрації та обговорення домашнього завдання. Приємно вразили присутніх Алла Яковенко , Яна Коваленко , Оксана Мартинюк , Альона Володимирівна Аргатюк , @Наталя Даниленко та Танюша Галда (Tanya Galda) під час демонстрації та захисту власного порт фоліо.
Завідувач методично-бібліографічного відділу Олейніченко Н.О. розповіла про особливості впровадження УДК (бібліотечної класифікаційної системи) , яка широко використовується у всьому світі для систематизації творів друку, літератури і мистецтва, періодичного друку.
Молоді спеціалісти прослухали відео-лекцію завідувачки відділу класифікаційних систем Книжкової палати України Муравйової Валентини Михайлівни. Закріпили свої знання молоді спеціалісти під час настільної гри «УДК» з провідним методистом Демидюк Т.В. та отримали методичні роздаткові матеріали .
Провідний бібліограф Галина Кучинская Олейник провела майстер-клас «Основи бібліографічного опису». Новопризначені працівники вчились складати аналітичний бібліографічний опис статей, що мають індивідуальних авторів та опис статей органів державної влади й управління, опис статей із збірників та ін.
Наша Школа допомагає молодим бібліотекарям швидко і легко адаптуватися у професійному середовищі та посилювати результативність своєї роботи.







Немає коментарів:

Дописати коментар