Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

суботу, 9 березня 2019 р.

Презентація книги Йосипа Скарбовського "Пережившие разгром"

6 березня, до 75-ї річниці визволення Умані від нацистських окупантів в Центральній бібліотеці для дорослих відбулась презентація книги Йосипа Скарбовського «Пережившие разгром», про трагедію в урочищі Зелена брама. Йосип Павлович проживає в Ізраїлі і заради цієї зустрічі приїхав у наше місто.
На презентації були присутні: Безсмертний О. І. – голова Ради ветеранів та праці, Вальдман М. А. – заступник голови Ради ветеранів та праці, Мельник С. М. – заступник начальника управління праці та соціального захисту населення, Сокович В. М. – перекладач і студенти факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.
Поет подарував бібліотеці книгу «Дети войны помнят хлебушка вкус», Голова Ради ветеранів та праці Умані, Олександр Іванович Безсмертний нагородив Йосипа Павловича медаллю за збереження історії, а заступник начальника Управління праці та соціального захисту населення Мельник Світлана Миколаївна вручила подяку.
Такі зустрічі доводять, що пам’ять невмируща і нові покоління берегтимуть її, адже такі поняття як Уманська Яма, Зелена Брама, Сухий Яр, належать до категорії «Забуттю не підлягає»…












Немає коментарів:

Дописати коментар