Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

середу, 6 лютого 2019 р.


 Правова бесіда-застереження

 «Вчинок та його відлуння»

6 лютого у приміщенні Уманської міської центральної бібліотеки для дорослих відбулась правова бесіда-застереження «Вчинок та його відлуння».
Бесіду для студентів Уманського агротехнічного коледжу провела головний спеціаліст відділу представництва Уманського міського центру безоплатної правової допомоги Шевченко Алла Іванівна. Були висвітлені такі питання як: «Хто є неповнолітньою особою?», «Які існують заходи виправного характеру в Україні?», «Якщо тобі виповнилось 14 років, ти можеш…» та ін. Юнаки брали участь в обговоренні, адже це є актуальним. Також усі присутні переглянули фільм про те, як відбувають покарання неповнолітні «Діти за гратами».
З цього приводу у центральній бібліотеці для дорослих були організовані такі книжкові виставки: «Знай свої права та поважай інших» та «Батькам про відповідальність за виховання дітей».






Немає коментарів:

Дописати коментар