Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

середу, 28 березня 2018 р.


28 березня в рамках «Тижня правової інформації» та з метою підвищення рівня обізнаності молоді, щодо прав та обов’язків неповнолітніх студенти ІІІ курсу Агротехнічного коледжу Уманського УНУС завітали до читального залу бібліотеки на правову годину: «Права і обов’язки неповнолітніх».
Захід було проведено сумісно із Уманським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги на чолі з Григоренко Катериною Дмитрівною.
Студентам було цікаво і корисно довідатись про свої права, обов’язки та відповідальність згідно чинного законодавства України та Декларації ООН про права дитини. Життєві приклади та  конкретні ситуації,  які розглядалися під час зустрічі,  змусили   молодь замислитись над необхідністю знати закони нашої країни та вміти їх застосовувати. В ході заходу був також представлений відеоролик «Твої права – студенте» та фільм «Діти за гратами».







Немає коментарів:

Дописати коментар