Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

понеділок, 16 жовтня 2017 р.

  14 жовтня наша країна відзначала День захисника України. Свято встановлено з метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і перемог Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві.
  В  читальному залі центральної бібліотеки для дорослих було проведено свято для студентів Уманського гуманітарно – педагогічного коледжу ім. Т.Г.Шевченка, яке приурочене Дню Захисника Вітчизни. Також було презентовано книжкову виставку.
  Свято було проведено з метою формувати  в студентів розуміння понять «єдність» і «цілісність», «герой», «патріот» держави, громадянські якості; почуття поваги до захисників України, сприяти згуртуванню студентського  колективу виховувати справжніх патріотів  держави. Прищеплювати інтерес до героїчного минулого держави і сьогодення, любов до Батьківщини.






















Немає коментарів:

Дописати коментар