Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

суботу, 15 серпня 2015 р.

ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Україна Незалежна

 24 серпня 1991 року Верховна Рада Української РСР ухвалила Акт про проголошення незалежності  України.
За свою землю і волю український народ боровся упродовж всієї історії. Протягом багатьох століть українці прагнули незалежності, об’єднання етнічних земель, мови, культури традицій. Ціна цього прагнення для нашого народу завжди була високою.
 І прикро, що сьогодні, у середині другого десятиріччя ХХІ століття, українці проливають кров за свободу, за Батьківщину, за єдність.
Одночасно наш народ переживає нестримний процес національного відродження. Мільйони українців потягнулися до державної символіки як втілення ідей національної єдності і суверенності.
Це  свято становлення української державності сповнене надій і сподівань у світле майбутнє України.
Тож, шановні громадяни України! Від імені колективу Уманської центральної бібліотеки для дорослих прийміть найщиріші вітання з нагоди 24-ї річниці Незалежності України! Це велике і величне свято міцно увійшло в нашу свідомість, наші помисли, справи, наше буття. Нехай з цим днем в кожній оселі настане мир, стабільність і благополуччя.


Немає коментарів:

Дописати коментар