Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

середу, 5 березня 2014 р.

Вітаємо зі святом 8 березня!



У дні весняного пробудження й оновлення вшановують жінку! Неможливо навіть уявити собі життя без тебе: лагідна, щира на любов, берегине родинного вогнища, мудра наставнице, просвітнице душевного спокою, доброти та злагоди!


Bіки і тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Матір, сестра, кохана – жіночий першопочаток супроводжує нас до останнього подиху. І якщо краса порятує світ, то це буде ваша краса. Адже ви перетворюєте його на чарівну перлину, яку ми кладемо і довічно кластимемо до ваших ніг.

Саме ви оточуєте близьких людей любов'ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, пов'язані з роботою і родиною, даруєте їм спокій і щастя. Ви не забуваєте ділитися своїм теплом, підтримуючи добрим словом, надихаючи на подвиги, творчість, працю. Заради вас, в ім'я вашого щастя і любові відбуваються і великі діяння, і повсякденні справи.
У цей святковий день колектив центральної  бібліотеки для дорослих вітає всіх жінок з чудовою порою року, яка оновлює душу, дарує квіти, примножує любов. Нехай кожен Ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика. 
 Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму.
Щастя вам, дорогі жінки! Хай воно входить у Ваші домівки затишком, дзвінким дитячим сміхом, музикою, квітами, Любов’ю!

Немає коментарів:

Дописати коментар