Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

понеділок, 30 вересня 2013 р.

Геній віри та любові

Геній віри та любові
В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує людство. До них належить й ім’я великого українського поета Т.Г. Шевченка. В центральній бібліотеці для дорослих проведено усний журнал «Геній віри і любові». На сторінках журналу розкрито Шевченка не лише як геніального поета, а й як високоталановитого, дуже тонкого і високомайстерного гравера. Він працював як скульптор і, навіть як архітектор. Шевченко виступав також як талановитий аматор, і, нарешті, він мав доброго баритонального тенора і надзвичайно артистично співав народні Українські пісні, про це мало хто знав.
Доля не дала Шевченкові сімейного щастя, родинного тепла, взаємної любові, не було в поета навіть хатини – останньої мрії. Про це висвітлювалось на сторінці «Жінки в житті Шевченка». Студенти педагогічного коледжу виконали пісні на слова Т.Г. Шевченка.
Усний журнал підготували і провели працівники ЦБ для студентів агротехнічного коледжу.
Зав. відділом ЦБ: Шиян Л.М.
 
Наша фотогалерея
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар