Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

середа, 30 серпня 2023 р.

 

Презентація збірки «Незламні»

     В центральній бібліотеці для дорослих відбулася презентація збірки «Незламній», присвячена всім, хто захищає, підтримує, любить і бореться за Україну, а також усім, хто поклав за неї життя…

     «Незламній» - це двомовна поетична книга-фотоальбом, присвята Україні.

     Авторами видання є 8 поетів та 5 фотографів. Це - книга, в якій кожне слово пронизане силою і волею до свободи, а кожне фото – емоціями, які переживаємо, і які не маємо права забути.  У збірці ви знайдете тексти про боротьбу, відвагу, любов і незламність українців.

     Уся поезія збірки перекладена англійською мовою Юлією Вротною  та Юлією Максимейко . 31 вірш в книзі означає 31-у річницю Незалежності України – час, коли українцям знову довелося боротися не лише за суверенітет держави, але і за щоденне виживання. Серед авторів збірки є і військовослужбовці - Павло Вишебаба та Ярина Чорногуз.

     Умань – це вже 14 місто, де проходить презентація книги «Незламній» . За цей час уже зібрано 330 тисяч гривень з продажу та закуплено дрони для ЗСУ, зараз автори збірки збирають кошти на авто для наших захисників.

     На автограф-сесії, що відбулася після презентації, було багато бажаючих придбати збірку з автографами авторів книги та долучитись до збору коштів на авто для ЗСУ.

     Ми також підтримали цю благородну справу: купили книгу для бібліотеки. Тому запрошуємо членів нашої громади прийти до нас у книгозбірню (вул. Шевченка, 17) та прочитати цю актуальну для всіх українців книгу.










Немає коментарів:

Дописати коментар