Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

неділю, 21 травня 2023 р.

 

Весна. Поезія. Кохання

      «Весна. Поезія. Кохання» - під такою назвою пройшов літературний вечір у центральній бібліотеці для дорослих  місцевої поетеси Анни Городнюк, яка хоч і молода, але вже залишила по собі творчий доробок: випустила збірку авторських поезій «Плоди мого Едему», друкувалася в багатьох збірках та літературних альманахах. 

     Анна  - сильна жінка, яка йде впевнено по життю. Свій поетичний талант вона показала гостям вечора через призму творчості своїх вихованців – учнів літературної студії «Заспів» Уманського міського центру позашкільної освіти «Територія творчості».

     Молода поетка читала присутнім свої вірші, захопивши аудиторію витонченістю та влучністю образів, яскравістю художніх засобів, кожен рядок був близьким для слухачів, зрозумілим, рідним, неповторним,  як сама любов.

     Авторка вважає, що війна - не вічна, а кохання - вічне. Любов у світі переможе! А для прискорення очікуваної всіма нами Перемоги, традиційно, після закінчення творчих вечорів у нашій бібліотеці, присутні мали змогу залишити свій донат на ЗСУ.







Немає коментарів:

Дописати коментар