Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

середа, 20 вересня 2023 р.

 

Подорожуємо сторінками улюблених газет і журналів

     Як ви вважаєте, звідки люди черпають нові знання?

     Усі цікавляться тим, що нового трапилось у світі. Одних приваблює політика, інших – відкриття в галузі науки та техніки, хтось хоче знати про новинки літератури, кіно та мистецтва, комусь важливо, що нового відбулося в світі природи. Про ці новини повідомляє нам періодика, тобто журнали та газети. Журнали та газети – наші супутники, які є першими помічниками при здобутті знань.

     Газета та журнал – найпоширеніші друковані видання, що надають читачам актуальну інформацію про події політичного, соціального, економічного та культурного життя суспільства.

     Вони:

Інформують;

Прогнозують;

Створюють;

 Розважають;

 Рекламують.

     Використовуючи періодику,  ми можемо дуже швидко дізнаватися про те, що відбувається в нашій країні і за кордоном.

     На їх сторінках багато цікавих, пізнавальних, захопливих розповідей, оповідань, віршів, вони вчать логічно мислити, відкривають таємниці навколишнього світу, дають можливість весело і змістовно провести дозвілля, навчитися робити цікаві речі.

     На щастя, все ще є багато людей, які хочуть відчувати справжню газету чи журнал в руках і читати їх щодня. Тому в читальній залі нашої бібліотеки (вул. Шевченка, 17) проходить огляд періодичних видань «Подорожуємо сторінками улюблених газет і журналів».

     Бажаємо вам приємних вражень і цікавих відкриттів!







Немає коментарів:

Дописати коментар