Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

вівторок, 7 липня 2020 р.

Приходьте і читайте!
Приходьте і читайте! Навчайтесь та розважайтесь! До Вашої уваги  найпопулярніші художньо-літературні видання, які є в читальному залі:
«Холодний Яр» часопис Черкаської обласної організації Національної спілки письменників України, де Ви можете ознайомитись із творчістю уманських письменників і поетів: Ольги Павленко, Петра Поліщука, Марини Павленко, Ольги Діденко та ін.. Журнал видається з 1993р., виходить два рази на рік.
      «Київ» літературно-художній і громадсько-політичний журнал Національної спілки письменників України, видається з 1983 р., виходить щомісяця.
    «Кур’єр Кривбасу» журнал засновано у 1994 р., має такі рубрики: література, культурологія, політика та народознавство.
         «Дніпро» щомісячний читацький літературно-художній журнал з чудовою поліграфією. Має такі рубрики: проза, мистецька майстерня, критика, гумор, театр і драма, поезія, молодняк, нобелівка. Саме тут відбувся дебют молодого, але вже відомого уманського письменника Дмитра Безверхнього повістю «Срібне люстерко, або пані Ен ніколи не запізнюється на чаювання» (2016 р.).
         У нас Ви поринете у розмаїття інформації, здобудете знання, цікаво проведете вільний час! Чекаємо на Вас, шановні читачі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар